Business Coaching
Daad-werkelijk leiden vanuit talent | Zelfstandig ondernemerschap

Wij begeleiden leiders om (het onderdeel van) de organisatie waar zij verantwoordelijk voor zijn te leiden vanuit hun eigen unieke talent. Daarbij richten wij ons op de missie en het bestaansrecht van de organisatie én dat waar de leider zelf voor staat en gaat.

Stratos is de ‘safe haven’ waar je kunt denken en reflecteren op je eigen business issues en persoonlijke balans. Hoe match je jouw talent met je bedrijf, hoe draag je dit uit naar de rest van de organisatie? We helpen je om met de juiste orde-binding-balans in je leidende rol te staan, om daarin persoonlijk kracht te tonen én tijdig hulp te kunnen vragen.

Wij maken onder meer gebruik van onze lange business ervaring en methoden als besluitvormingsanalyse, doelcommunicatie, situationeel management en eenvoudige leiderschapsmodellen als het 3 petten model.

Redenen om voor Stratos Business Coaching te kiezen
  Je wilt steviger staan in het politieke krachtenveld van jouw organisatie.
  Het verbinden van strategische, tactische en operationele niveau van werken is niet gemakkelijk voor je.
  Je voelt je niet stevig genoeg of juist te stevig in conflictsituaties.
  Je worstelt met je 3 rollen van leidinggeven; leider, manager en coach.
  Je loopt in vicieuze cirkels met je team, hoe doorbreek je dit?
  Het is tijd voor een gezondere werk-privé balans.
  Je wilt out of the box sparren over lastige kwesties.
  Je wilt gewoon zo nu en dan afstand en een goed gesprek over hoe jij je organisatie leidt.

Enkele voorbeelden van onze begeleiding

Hoe gaan we te werk?
In een persoonlijke intake wordt de coachvraag helder geformuleerd. Wat is de situatie die je wilt bereiken en wat belemmert je nu daarin, met welk resultaat ben je tevreden? Welke coach past het best bij jou en je vraag? Wanneer dat eerste gesprek je vertrouwen geeft om met ons verder te gaan vangt de begeleiding aan. We maken heldere afspraken over intensiteit, frequentie, locatie en kosten en leggen dit ook vast.