Alex Slavenburg

 

Mijn kerntalent is…
genieten van ontmoetingen, verbinding  maken en met vertrouwen zaken in beweging krijgen met een tastbaar resultaat. Ik benut daarbij mijn optimisme, levenslust en openheid.

 

Ik geloof…
dat hoe meer je jezelf bent, des te krachtiger je bent! Dus wees jezelf, er zijn al anderen genoeg. Ook geloof ik dat Happiness het mooiste is waar je voor kunt gaan in het leven en dat je altijd de keuze hebt om stappen te zetten.

 

Ik ben op m’n best…
als er afwisseling is, qua mensen, omgevingen en vraagstukken. Zeker als ik dan mijn eigen lessen en ervaringen kan benutten om anderen te inspireren en te begeleiden en zo samen beweging te creëren.

 

Ik houd van…
het leven! Met vooral koken, liefst samen met mijn vrouw en dan een goed glas witte wijn. Daarnaast actief leven voor een goede balans; hardlopen, wielrennen, golf en ook de dagelijkse wandelingen met de hond zijn heerlijk.

 

Korte Bio
Ik heb meer dan 28 jaar (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap binnen de Rabobank. Oorspronkelijk begonnen als kassier, gewerkt als Directeur Particulieren Private Banking in Groningen, 3 jaar voor de bank werkzaam geweest in Californië en mijn laatste functie bij Rabobank was Hoofd Talent Management in directie HR. Sinds 2017 werk ik als zelfstandig ondernemer met Happimotion en coach en train ik leidinggevenden en teams op het gebied van Werkgeluk en leiderschap.

Happiness Works!