Gratis ontwikkeladvies twv € 700,-

Update 02-12-2020

Misschien heb je het ook al gelezen in het nieuws. De run op het gratis ontwikkel-advies van Rijksoverheid is gigantisch geweest gisteren!

Ondanks dat er maar liefst 55.000 trajecten beschikbaar zijn gesteld, is het niet genoeg gebleken voor alle belangstelling in Nederland. Het is voor deze ronde niet meer mogelijk om je in te schrijven. We verwachten dat de overheid besluit om volgend jaar nieuwe trajecten beschikbaar te stellen, schrijf je dus alvast in, zodat we je op de wachtlijst zetten. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar in jouw volgende baan. Met het gratis ontwikkeladvies geeft een loopbaanadviseur je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Hij of zij kan je helpen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk, dit kan bij je huidige of toekomstige werkgever zijn.


Subsidieregeling Hoe werkt Nederland

Wat is de inhoud van het ontwikkeladvies?

Tijdens een aantal gesprekken (in totaal 4 uur) met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Met een arbeidsmarktscan ontdek je waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Voor wie is het ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies is er voor iedereen vanaf 18 jaar en voor wie een relatie heeft met werk. Het is geen voorwaarden om getroffen te zijn door de Corona crises. Alle werknemers, zzp’rs, flexkrachten en ondernemers kunnen deelnemen. 

Hoe ziet het traject eruit? 

  • Het hele traject bestaat uit 4 uur coaching, dit kan online of offline op onze locatie in Vught.
  • Om een goed beeld te krijgen van waar je nu staat, bespreken we in de eerste afspraak de arbeidsmarktscan.
  • We onderzoeken het toekomstperspectief van je huidige werk, kijken naar je competenties, onderzoeken je toekomstige baan en maken concreet hoe je daar kunt komen. 
  • De hele administratieve afwikkeling nemen wij voor ons rekening,  zo hoef je het bedrag van 700 euro ook niet voor te schieten.

Ik wil deze kans niet laten schieten, wat moet ik doen? 

Update 02-12-2020 Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven schrijven voor deze ronde, maar laat je gegevens hier achter, zodat je op de wachtlijst komt. Zodra zich de kans voordoet en er nieuwe trajecten beschikbaar worden gesteld, nemen we contact met je op. 

Wil je gebruik maken van dit gratis loopbaanadvies twv 700,- euro dan is de eerste stap om je nu aan te melden. Dat kan door ons te mailen of te bellen. Daarna bellen we je om kennis te maken en de eerste stappen te bespreken. In totaal stelt de overheid per 1 december 50.000 trajecten beschikbaar. In de vorige ronde waren dit er 20.000, door het grote succes waren deze binnen zeer korte tijd allemaal vergeven. We verwachten dat het deze keer nog sneller gaat, slim om snel te reageren. Na je aanmelding nemen we contact me je op om de verdere details met elkaar te bespreken. 

 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder | Afrikaans gezegde