Van Werk naar Werk

Daad-werkelijk vinden van een nieuwe functie, werkkring of het zelfstandig ondernemerschap

 

Een Stratos Werk naar Werk traject bestaat in de regel uit de volgende onderdelen:

Wij begeleiden mensen in alle facetten die nodig zijn bij het vinden van een nieuwe functie en werkkring. In elke loopbaanfase, bij vrijwillig of gedwongen afscheid. Soms gaat een vertrek gepaard met verdriet of onbegrip. Wij ondersteunen je waar nodig om in passend tempo te kunnen afronden en afhechten. Om van daaruit door te kunnen naar een nieuw, energie-gevend perspectief.

Wij zijn op in ons element in complexe zakelijke en/of persoonlijke situaties. Daar waar onze inhoudelijke en gedegen aandacht en kwaliteit nodig is. We begeleiden een grote diversiteit aan mensen met verschillende achtergronden en rollen, van inhoudelijk specialist tot stafmedewerker, van beginnend adviseur tot directeur. Het maakt voor ons geen verschil in welke branche, organisatie of rol je werkt of naar toe wilt. Wij en ons hele netwerk zijn er voor jou.

Reeds vele jaren begeleiden we bij de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Naast onze inhoudelijke en persoonlijke coaching zetten we vertrouwde specialisten in. Bijvoorbeeld voor communicatie, juridisch, fiscaal of commercieel advies.

We hebben de ervaring en capaciteit om grotere groepen te begeleiden. Met regelmaat verzorgen we outplacement begeleiding als onderdeel van een sociaal plan. Vanuit onze visie en maatwerk aanpak richten we ons ook dan op begeleiding van individuen of kleine groepen.
Waar gewenst zijn we de specialist naast een andere partij. Stratos is ervaren in procesbegeleiding bij reorganisatie en afvloeiing.

 

Redenen om voor Stratos Werk naar Werk te kiezen

  • Je hebt je baan opgezegd of bent deze verloren. Je wilt deze kans benutten om een weloverwogen pas op de plaats te maken.
  • Je loopbaan is min of meer als vanzelf verlopen. Steeds opnieuw was er die mooie, nieuwe uitdaging. Je beseft dat je de volgende echt vanuit jezelf wilt zetten, vanuit een eigen weloverwogen keuze. Maar hoe?
  • Het verlies van je baan heeft een forse impact op je (privé)leven. Hoe ga je hier gezond mee om? Hoe ga je gericht en energiek verder?
  • Je weet wat je wilt. Toch slaag je er niet in die baan te vinden.

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken. | Confucius, China, 551-479vC