Loopbaancoaching
Energie-gevend werk binnen de huidige of nieuwe (eigen) organisatie

Loopbaancoaching richt zich op het bepalen van jouw eigen loopbaankoers en het met energie en plezier realiseren daarvan. Onze loopbaancoaches begeleiden je bij het
(h)erkennen wat je echt wilt en wat bij je past. We gaan op zoek naar jouw ‘waarom’ en jouw unieke talent en helpen je dit te vertalen in een concrete en realistische toekomstvisie. We ondersteunen bij het maken van je keuzes en het opstellen van je profiel.

Je vindt antwoord op vragen als: Wat is mijn verlangen, mijn passie en unieke talent? Wat drijft mij en waar krijg ik energie van? Wat heb ik nodig om te komen waar ik wezen wil? Welke kwaliteiten heb ik en wil ik inzetten, of welke juist niet (meer)? Heb ik voldoende lef of hoe boor ik dat aan? Kan of mag ik deze keuzes maken in deze fase van mijn leven? Welke cultuur, afdeling of organisatie past bij mij?

Redenen om voor Stratos Loopbaancoaching te kiezen
    Je drijft op routine, dit is niet meer wat je wilt. Wat dan wel?
    Je wilt naar een volgende fase in je loopbaan en beseft dat je daar wat in te ontwikkelen hebt. Wat precies of hoe pak je dat aan?
    Je functie is vervallen, wat nu?
    Je bent gepromoveerd of gedemoveerd en kunt wel wat hulp gebruiken om goed met de nieuwe situatie om te gaan.
    Je twijfelt over zelfstandig ondernemerschap of hoe – de overgang hier naartoe – aan te pakken.

Enkele voorbeelden van onze begeleiding

Hoe gaan we te werk?
In een persoonlijke intake wordt de coachvraag helder geformuleerd. Wat is de situatie die je wilt bereiken en wat belemmert je nu daarin, met welk resultaat ben je tevreden? Welke coach past het best bij jou en je vraag? Wanneer dat eerste gesprek je vertrouwen geeft om met ons verder te gaan vangt de begeleiding aan. We maken heldere afspraken over de intensiteit, frequentie en duur, locatie en kosten en leggen dit ook vast. Waar je leidinggevende een rol speelt in het proces leggen we ook dit vast.