Van Werk naar Werk
Daad-werkelijk vinden van een nieuwe functie of het eigen ondernemerschap

Wij begeleiden mensen in alle facetten die nodig zijn bij het vinden van een nieuwe functie. Hierin maken wij geen onderscheid naar soort werk, opleiding, branche of organisatie. We begeleiden een grote diversiteit aan mensen met verschillende achtergronden, van inhoudelijk specialist tot stafmedewerker of directeur.

Wij zijn op ons best in meer complexe zakelijke en/of persoonlijke situaties, daar waar onze inhoudelijke en gedegen aandacht en kwaliteit nodig is. Ofschoon wij de tools en expertise in huis hebben om grotere groepen te begeleiden richten wij ons vanuit onze visie en maatwerk aanpak bij voorkeur op begeleiding van individuen en kleine groepen. Waar gewenst zijn we de specialist naast een andere partij.

Wij begeleiden bij de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Naast onze inhoudelijke en persoonlijke begeleiding leggen we de verbinding naar specialisten in ons eigen netwerk voor bijvoorbeeld juridisch, fiscaal, communicatie of commercieel advies.

Redenen om voor Stratos Werk naar Werk te kiezen
    Je hebt je baan opgezegd of bent deze verloren. Je wilt deze kans benutten om bewust te kiezen voor een nieuwe uitdaging die nu goed voor jou is. Dit kan ook binnen je eigen organisatie zijn.
    Het verlies van je baan heeft een forse impact op je (privé)leven. Hoe ga je hier gezond mee om? Wat wil je nu en hoe ga je gericht en energiek verder?

Enkele voorbeelden van onze begeleiding

Hoe gaan we te werk?
Individuele trajecten
In een persoonlijke intake wordt de coachvraag helder geformuleerd. Wat is de situatie die je wilt bereiken en wat belemmert je nu daarin, met welk resultaat ben je tevreden? Welke coach past het best bij jou en je vraag? Wanneer dat eerste gesprek je vertrouwen geeft om met ons verder te gaan vangt de begeleiding aan. We maken heldere afspraken over intensiteit, frequentie, locatie en kosten en leggen dit ook vast.

Groepstrajecten
Indien de vraag een groep van medewerkers betreft komen we graag naar je toe voor een verkenning van de situatie en de doelgroep. Samen kleuren we vervolgens de kaders van onze aanpak in. Neem gerust contact op om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Enkele van onze coaches zijn ervaren in begeleiding bij reorganisatie en afvloeiing en kunnen vanuit dat perspectief mogelijk ook iets voor je betekenen.