Ik zoek een loopbaancoach

Loopbaancoaching

Energie-gevend werken, binnen de huidige of nieuwe organisatie

Een jobcoach richt zich op jouw loopbaankoers en het met energie en plezier realiseren daarvan. We zijn gespecialiseerd in het Persoonlijk Business Plan. Daarvoor gaan we op zoek naar jouw ‘why’ en jouw unieke talent. We helpen je dit te vertalen in een concrete en realistische toekomstvisie. In een profiel dat helder weergeeft wat je ambitie is, wat jou typeert, waar je vandaan komt en waar je tot je recht komt. Maar ook wat je nog mag ontwikkelen.

Op de weg daar naar toe vind je antwoord op vragen als: Wat wil ik? Wat is mijn verlangen, mijn passie en unieke talent? Wat wil ik bijdragen? Wat drijft mij en waar krijg ik energie van? Wat heb ik nodig om te komen waar ik wezen wil? Welke kwaliteiten heb ik en wil ik inzetten, of welke juist niet (meer)? Heb ik voldoende lef of hoe boor ik dat aan? Kan of mag ik deze keuzes maken in deze fase van mijn leven? Welke cultuur, afdeling of organisatie past bij mij?

We werken met professionals in alle fasen van hun loopbaan. We zijn ervaren in trainee programma’s en management development programma’s.

Ben je op zoek naar een snelle analyse met kort advies? Informeer dan naar onze APK. Een Analyse van jouw Persoonlijke Koers, met inzet van ons meetinstrument LSI®. Een kernachtige en effectieve manier  om in korte tijd te checken of je nog op koers bent of je koers wilt bijstellen. In je werk en je leven.

 

6 redenen om voor Stratos Loopbaancoaching te kiezen

  • Je drijft op routine, dit is niet meer wat je wilt. Wat dan wel?
  • Je wilt naar een volgende fase in je loopbaan en beseft dat je daar wat in te ontwikkelen hebt. Wat precies of hoe pak je dat aan?
  • Je functie is vervallen, wat nu?
  • Je krijgt een nieuwe functie aangeboden. Je twijfelt, is het de juiste keuze?
  • Je bent gepromoveerd of gedemoveerd en kunt wel wat hulp gebruiken om goed met de nieuwe situatie om te gaan.
  • Je twijfelt over zelfstandig ondernemerschap. Past het wel bij je?

Soms heb je van die dromen die je wakker houden. Tot je ze uitvoert. | Loesje