Outplacement en werk naar werk

Daad-werkelijk vinden van een nieuwe functie, werkkring of het zelfstandig ondernemerschap

Een Stratos outplacementtraject bestaat in de regel uit de volgende stappen:

Hoe ziet een outplacementtraject eruit?

Wij begeleiden in alle facetten én met plezier bij het vinden van een nieuwe functie en werkkring. In elke loopbaanfase, bij zelf gekozen of onvrijwillig afscheid. Soms gaat een vertrek gepaard met verdriet of onbegrip. Dan is zorgvuldig afscheid nemen een goed begin, om van daaruit door te stappen naar een nieuw, energie-gevend perspectief.

In welke branche, organisatie of rol je werkt of waar je ook naar toe wilt: wij – en ons hele netwerk – zijn er voor jou. We begeleiden mensen met verschillende achtergronden en rollen, van inhoudelijk specialist tot stafmedewerker, van beginnend adviseur tot directeur.

Reeds vele jaren begeleiden we ook bij de stap naar zelfstandig ondernemerschap

Naast individuele outplacement trajecten, begeleiden we ook groepen. Bijvoorbeeld als onderdeel van een sociaal plan. Dat kan gaan om interne mobiliteit of juist om de stap naar buiten. Vanuit onze maatwerk visie richten we ons ook bij collectieve vragen op persoonlijke begeleiding, terwijl we ook alle voordelen van samen werken in een groep kunnen benutten! Wij zetten graag onze ervaring om in samenwerking.

 

Bij welke vragen past Stratos outplacement?

  • Je hebt je baan opgezegd of bent deze verloren. Je wilt deze kans benutten om pas op de plaats te maken en weloverwogen (een nieuwe) richting te kiezen.
  • Je loopbaan is min of meer als vanzelf verlopen. Steeds opnieuw was er die mooie, nieuwe uitdaging. Je beseft dat je de volgende echt vanuit jezelf wilt zetten, vanuit een eigen bewuste keuze. 
  • Het verlies van je baan heeft een forse impact op je (privé)leven. Hoe ga je hier gezond mee om? Hoe ga je gericht en energiek verder?
  • Je weet wat je wilt. Toch lukt het niet daar een baan bij te vinden.

Ons kantoor vind je in het mooie Brabant, onder de rook van Den Bosch in Vught. Onze coaches werken ook vanuit andere coach locaties in het land.

 

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken. | Confucius, China, 551-479vC