Ondernemer in alle facetten

Het zelfstandig ondernemerschap heeft veel voordelen; maximale ruimte voor het varen van je eigen koers, eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en creativiteit! Als zelfstandig ondernemer zijn er geregeld vragen waarbij je best wat hulp kunt gebruiken. Het is immers heel wat om alle facetten van het ondernemerschap in de vingers te hebben! Soms zijn die vragen heel praktisch, soms meer diepgaand waarbij je behoefte hebt aan reflectie; een klankbord om mee te sparren over zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt. Bij wie kun je dan terecht? Iemand die de taal van de ondernemer verstaat en spreekt. Iemand die voldoende kritisch is om door te vragen en je kan helpen je eigen antwoorden te vinden. Een Stratos coach die zelf ondernemer is. Stratos biedt maatwerktrajecten voor ZZP-ers en ZMP-ers, voor jezelf én je organisatie. In een zorgvuldige intake brengen we in kaart waar het minder vanzelfsprekend gaat, wat de onderliggende vraag is en welke vorm van begeleiding jou kan helpen. We helpen je onderscheid te maken tussen vragen die gaan over jou als persoon of over jouw onderneming.
  • Zelfstandig ondernemer: past het wel bij mij?
  • Ik wil groeien: wat komt er op mij af
  • Hoe kom ik aan nieuwe opdrachten?
  • Waarom doen mijn mensen niet wat ik wil?
  • De markt verandert: wijzig ik van koers of niet?
  • Ik twijfel of ik door wil als zelfstandige: kan ik nog wel overstappen en zo ja, hoe?
  • Hoe blijf ik geïnspireerd als het allemaal (te) vanzelfsprekend gaat?
  • Ik wil stoppen met mijn onderneming of werkende levensfase; wat betekent dit voor mij en mijn omgeving?
Meer informatie of aanmelden? Neem contact met ons op. We helpen je graag op weg.
De keerzijde is dat je er vaak alleen voor staat.