APK | Analyse van mijn Persoonlijke Koers

 

Ben je op zoek naar coaching een snelle analyse met kort advies? Dan past onze APK bij jou. Een Analyse van jouw Persoonlijke Koers, met inzet van ons meetinstrument LSI®. Een kernachtige en effectieve manier  om in korte tijd te checken of je nog op koers bent of je koers wilt bijstellen. In je loopbaan en je leven.

Soms vraag je jezelf af hoe het met je gaat. Je had je van alles voorgesteld en voorgenomen. Wat is daarvan terecht gekomen? Waar twijfel je over, waar twijfel je niet over? Lig je wel of niet op koers? Wat is een goede volgende stap om op koers te blijven, je koers te wijzigen of nog beter voor te zetten?

Doe de Analyse van jouw Persoonlijke Koers! Een krachtige ‘ijking’ door:

  • een goede voorbereiding op jouw koers en kernvraag;
  • inzet van het meetinstrument LSI® waarmee je inzicht krijgt in de jou kenmerkende denkpatronen en de invloed die dat heeft op je koers en keuzes;
  • een verdiepend gesprek met een ervaren levens- en loopbaancoach;
  • je eigen APK rapport en een follow-up met je coach.

Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf de vraag stelt of hij/zij nog goed op koers ligt. Of het nu over je leven of je loopbaan gaat óf over beiden, dat maakt niet uit!

Hoe werkt het?

Je kunt je op elk moment aanmelden. Zodra je APK-coaching is gepland, ontvang je een e-mail met uitleg.  De voorbereiding bestaat uit het invullen van de LSI (dit neemt circa 20 minuten in beslag) en een APK-formulier van 1 A4.