Stratos Boekenclub

Wij vinden het leuk om te delen. Daarom bespreken wij met plezier en in goed gezelschap een inspirerend boek. We nodigen je graag uit om aan te schuiven. Er zijn allerlei goede redenen om dat te doen: om het boek op te frissen, te verdiepen of om er kennis mee kan maken. Om een ontspannen avond te beleven en toch in één moment bij te zijn. We nemen je graag mee in ‘onze’ klassiekers, nog-niet-ontdekte juweeltjes of hét boek dat iedereen nu leest.

We nodigen jou en iedereen van harte uit bij onze Boekenclub! Je schrijft je per keer in. Je zit nergens aan vast. Er is genoeg plaats voor onze relaties en we hebben een aantal vrije plaatsen voor iedereen die geïnteresseerd is. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Deelname is gratis. Vol = helaas wel vol.

Waar?
Stratos | Villa Oldenburg, St.Michielsgestelseweg 8 in Vught.

Hoe?
Meld je aan: ik meld mij aan voor de eerstvolgende Boekenclub. Of bel ons: 073-6121750.
Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je automatisch bericht als er weer een Boekenclub is gepland. Schrijf mij in voor de nieuwsbrief.

Van sommige boeken moet men alleen maar proeven, andere kan men verslinden en maar enkele moet men kauwen en verteren. |
Francis Bacon (1561-1626)

Ontmoeten

‘Sinek’ Boekenclub 25 oktober 2018
18.00-20.30 uur | Villa Oldenburg Vught

Simon Sinek duidt op briljant eenvoudige wijze het verschil tussen doel en missie, tussen management en inspiratie. Wat heeft dit boek over leiderschap ons nog meer te vertellen? Schrijf je hier in om samen Sinek’s Golden Circle te leren kennen, te delen of op te frissen. Het gaat over leiderschap in organisaties en is wat ons betreft ook een prachtig model om je persoonlijke missie te ont-dekken. Gys Driessen deelt zijn passie voor dit boek in zijn rol als voorzitter van de tweede editie van de Stratos Boekenclub.

Alvast opwarmen? Klik hier om het boek te bestellen.

Delen

Wat is en wordt er veel moois geschreven. Onmogelijk om alles te lezen. Of een fractie zelfs. Op zoek naar inspiratie om te kiezen? Wij delen graag onze eigen ervaringen. Vind hier warme aanbevelingen van het Stratos team.

Verlangen naar verbinding | Brene Brown
Leadership and Self Deception | Arbinger Institute
Vleugels voor verandering | Jan Jacob Stam

Inspireren

Het geschreven en gesproken woord naast elkaar. Laat je inspireren door wat ons ook raakte:

De levenslessen van Covey samengevat in een paar minuten.
The box van Arbinger in een notendop.
De kracht van kwetsbaarheid van Brene Brown in een inspirerende Ted Talk.