Stratos voor nieuwsgierige professionals

Stratos Coaches

Een kleurrijk palet van ervaren, ondernemende mensen die het eigen kerntalent (er)kennen, voortdurend verder ontwikkelen en demonstreren.

Voor elke vraag en elke klant is er een passende Stratos Coach.

Babette Vael

Babette Vael

Coach |Directeur Eigenaar

Overtuigd dat wij allemaal tot veel meer in staat zijn dan we beseffen. En dat niets mooier is dan dat te ontdekken en te benutten. In haar rol als business coach kan ze haar jarenlange ervaring in human business en commercie volop inzetten. Brede blik, systemisch opgeleid. Is op zaterdag te vinden langs het hockeyveld van dochterlief en genietend van het Brabantse Bourgondische leven.

b.vael@stratos.nl
Lees verder

Gys Driessen

Gys Driessen

Coach | Executive coach

Heeft een neus voor het ont-dekken en richten van je why en je talent. Vindt zijn werk oprecht een voorrecht en dat kun je aan alles merken. Staat en gaat helemaal voor je. Je vindt Gys in overleg met de coaches, bij Radboudumc, keuvelend met zijn (klein)kinderen of bellend in de auto. En als het even kan ook nog bij een rock concert met zijn maatjes.

g.driessen@stratos.nl
Lees verder

Franci Grootens

Franci Grootens

Coach | Loopbaancoach

Franci verstaat de kunst je te laten voelen waar jouw kracht en talent zit. En om je zo te inspireren dat je dat inzet in je werk, in de vorm of rol die jou past. Ze is in haar element als ze hoofd en hart samenbrengt. Werkt graag met ervaringsgerichte en NLP-oefeningen. Is intuïtief, veilig, praktisch en energiek. Helemaal thuis in werk/privé balans vragen. Denk je aan Franci dan hoor je haar lach!

f.grootens@stratos.nl
Lees verder

Ida Baas

Ida Baas

Trainer | Coach

Gelooft dat iedereen alles al in zich heeft en dat één mens het verschil kan maken in de wereld.  Wij weten: Ida ìs persoonlijk leiderschap. Heeft haar eigen NLP opleidingsinstituut en werkt met familieopstellingen en Walking in Your Shoes. Helen vanuit mildheid en traumawerk zijn haar grote kracht. Ida gaat altijd net die stap verder waardoor inzichten echt kunnen beklijven. Moeder van 4 en zelf de jongste van 8. 

i.baas@stratos.nl
Lees verder

Jeannine Stappers

Jeannine Stappers

Coach | Business Coach | Loopbaancoach

Veelzijdig, in haar werk en daar buiten. Never a dull moment met Jeannine. Vertragen en versnellen, vaart en diepgang. Kiest uit haar omvangrijk toolkit liefst de eenvoudige klassiekers ‘omdat je er zoveel mee kunt’. Insights Discovery® Practitioner. Een kei in teruggeven, verhelderen en liefdevol duidelijk zijn. Altijd gericht op houvast in jezelf. En ook altijd trots op haar 3 grote mannen.

j.stappers@stratos.nl
Lees verder

Marc Grond

Marc Grond

Coach | Business Coach

Bedrijfskundige en psychoanalist, abstract observator en empathisch meedenker. Helpt mensen over hun struikelblok. Als geen ander in staat je mee te nemen in een proces van zelf-ontwikkeling. Combineert vrolijkheid en serieuze confrontatie. Ontwikkelaar van de Organic ScoreCard®. Bouwt eigenhandig aan zijn lang gekoesterde droom in Frankrijk.

m.grond@stratos.nl
Lees verder

Ward Grootens

Ward Grootens

Trainer

 Gespecialiseerd in performance management en al wat te maken heeft met jezelf en anderen in beweging krijgen. Wil de kern van de zaak op tafel krijgen. Denkt en spreekt heldere taal, liefst wanneer het over ‘ingewikkelde dingen’ gaat. Vertrekt vanuit het open contact. Is zelf met recht een boekenverslinder en bovendien auteur van ‘De Vloer op’ en  ‘Het recht op een baas’ 

w.grootens@stratos.nl
Lees verder

Marc van der Well

Marc van der Well

Business Coach | OD Stratos

Realiteit begint bij een idee! Marc heeft een neus voor concepten van nu, spot kansen en goede ideeën. Door de wol geverfd in de wereld van zakelijke dienstverlening en arbeidsbemiddeling. Ziet in een oogopslag wat de knoppen zijn om aan te draaien als het gaat over businessresultaten en over mensen laten doen waar ze goed in zijn. Als coach laat hij je de andere kant van de waarheid zien. Is eerlijk, uitnodigend en kritisch. Kan zelf eindeloos dromen en anderen precies dat aanreiken om tot doen te komen. 

m.vdwell@stratos.nl
Lees verder

Karlijn Schouten

Karlijn Schouten

Coach | Loopbaancoach

Samen op weg naar het doel wat je jezelf hebt gesteld. Karlijn staat naast je; inlevend, warm én to-the-point. Begeleidt bij persoonlijke vragen in leven en loopbaan én geeft ruimte aan iedere stem in teams en organisaties. Vrolijk en energiek. Liet het dynamische leven in de hoofdstad na 15 jaar achter zich en zette weer voet op Brabantse grond. Bouwt aan haar eigen dromen en ook aan een eigen huis!

karlijn.schouten@stratos.nl
Lees verder

Marjanska Leeuwerik

Marjanska Leeuwerik

Coach

Dromen-denken-durven-doen:  Marjanska maakt met jou de cirkel rond en inspireert je nieuwe wegen te verkennen. Ze verbindt zich met mensen vanuit professionele betrokkenheid en liefdevolle distantie: inlevend en energiek. Van levensvragen tot loopbaan-coaching: Marjanska kent de fijne lijn van accepteren wat er is en tegelijkertijd uitdagen de verandering aan te gaan. Gestructureerd én vrij, samen én zelf.

m.leeuwerik@stratos.nl
Lees verder

Theo van Zalen

Theo van Zalen

Business Coach

Energiek, recht door zee en koppig ambitieus, in werk en leven. Zijn Groningse roots zijn zichtbaar en voelbaar in het gesprek. Creëert met al zijn vragen eerst veelheid om daarna via de analyse en met discipline overzicht te laten ontstaan. Is sterk in abstracte strategie naar doelen en acties te vertalen; voor de mens en de zaak! Bedrijfskundige in hoofd en hart. Wanneer hij niet aan het werk is, is hij graag buiten actief: loopt hard, fietst en wandelt.

 

Theo.van.Zalen@stratos.nl
Lees verder

Ellen van Proosdij

Ellen van Proosdij

Coach | Loopbaancoach

Met Ellen naast je ben je verzekerd van warme steun en onvermoeibare inzet. Immer onderzoekend, inspirerend en nieuwsgierig naar jouw verhaal. Onbevangen. Glundert misschien nog wel meer dan jij als je jouw nieuwe baan hebt gevonden. Terecht promotor van de Chocolate Truffles van haar man Cees, weten wij uit ervaring.

e.vproosdij@stratos.nl
Lees verder