Babette Vael

 

Mijn kerntalent is
als coach mensen hun rode draad weer laten zien. In hun professie en in de rest van het leven. De woorden vinden die weergeven wat belangrijk is. Serieus en luchtig tegelijk.

Ik geloof
dat wij mensen tot veel meer in staat zijn dan we beseffen. En dat samen onderweg gaan nog veel interessanter is dan alleen.

Ik ben op m’n best
als ik in gesprek en in openheid met de ander mag onderzoeken wat drijft en wat belemmert, om vandaaruit het pad te vinden dat leidt naar het leven zoals je het graag zou willen leiden.

Ik houd van
de zon in de ochtend, de stad die ontwaakt en de natuur in het prille groen van de lente. Ik houd van het bourgondische leven, een roman die de ziel raakt, een prachtig ballet en mijn dito gezin.

Korte Bio
Met energie en overgave heb ik heerlijk gewerkt op het terrein van Human Business in Brabant: als adviseur, businesspartner en leidinggevende. Graag heb ik gewerkt aan ontwikkeling van organisaties, medewerkers en management. Aan reorganisaties, verandering en aan de basis van het HR management. Altijd binnen de commerciële dienstverlening.  Immer geïnteresseerd in mensen, onze unieke kracht en onderscheidend vermogen, heb ik me gevoed en bekwaamd op het vlak van NLP en systemisch werk. Dit leidde tot het oppakken van mijn eigen rode draad en daarmee inmiddels overtuigd werkzaam als personal coach.