Anne Verbakel

 

Mijn kerntalent is ..
een warme en veilige setting bieden waar ruimte is om elkaar te ontmoeten in wie we werkelijk zijn. Anderen vanuit rust, oprechte aandacht en eenvoud weer verbinding laten maken met hun eigen wijsheid.

Ik geloof
dat de mooiste dingen ontstaan als je je laat verwonderen door het leven.

En dat het nodig is om te verstillen en te vertragen om te kunnen voelen hoe het echt met je gaat. De antwoorden op onze (levens)vragen zijn niet alleen in ons hoofd, maar vaak juist in ons hart of in ons lijf te vinden. Ik begeleid graag in de weg naar binnen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen weer contact kan maken met zijn of haar unieke natuur en kern en het vlammetje weer kan laten branden. Dit vraagt moed en geduld, maar levert veel moois op; voor jezelf en voor je omgeving.

Ik ben op m’n best
als ik, door eenvoudigweg bij je te staan, rust en vertrouwen kan geven. Als ik de diepte met je op mag zoeken, je liefdevol en respectvol mag confronteren. Ik voel me rijk als ik een ander mag begeleiden op de ontdekkingsreis in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen onvoorstelbaar veel kracht en wijsheid in zich heeft en wil een ander daar contact mee laten maken. Je moet het zelf doen, je bent niet alleen.

Ik houd van
de natuur. Ik ben graag buiten, in het bos, aan het water of op de tennisbaan. De vogels horen fluiten, knoppen open zien gaan, door ritselende bladeren struinen en de warmte van de zon voelen, daar word ik blij van. Ik laat me graag leiden en verwonderen door het ritme van de natuur. Ik houd van een grapje en van muziek, van opgaan in een mooi nummer, dansen en zingen (als niemand het ziet of hoort). Ik geniet van een carnavalsbandje op straat. Word blij van een goed gesprek met een kop thee en een lekker stuk chocola.

Korte Bio
ik heb jarenlang in diverse HR-advies-rollen gewerkt in het bedrijfsleven. Van een grote multinational, een middelgroot familiebedrijf tot een klein kantoor in de financiële dienstverlening. Ik weet wat het is om zakelijk/persoonlijk/privé uit balans te raken. Dit heeft gemaakt dat ik me, naast mijn HR-kennis en –ervaring, ben gaan verdiepen in de kracht van stilte (opleiding tot meditatie-docent), NLP heb gevolgd, ben opgeleid tot Shinrin-yoku (bosbad)-gids en een ademtraining voor professionals heb gevolgd. Een periode heb ik yoga- en meditatie-lessen mogen geven en ben intussen een aantal jaren aan de slag als trainer/coach op het gebied van bewustwording, zelfzorg, persoonlijk leiderschap. Dit combineer ik met een rol als P&O-adviseur in een theater; een prachtige, inspirerende plek met een grote diversiteit. Aan voorstellingen, aan bezoekers, aan medewerkers. Een omgeving waar werken en leven vanuit hoofd, hart en ziel mooi samenkomt.

 

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen.

Anne Verbakel