Astrid Böggemann

 

Mijn kerntalent is…
Persoonlijke doelen praktisch en haalbaar maken, zodat inzicht leidt tot actie én actie leidt tot inzicht. Ik help je je te laten leiden door je positieve zelf, met compassie én confrontatie.

Ik geloof…
“It is not about becoming super(hu)man, it is realizing that being human is super.” Ik geloof dat als emoties gezien, gehoord en gevoeld mogen worden, zij jou de kracht en rust geven om je persoonlijke doel te bereiken.

Ik ben op mijn best…
Wanneer ik kan werken met drie ingrediënten:

  • 100% vertrouwelijkheid (individueel en binnen groepen)
  • Ik je mag uitnodigen af en toe 30 cm af te dalen (de afstand tussen hoofd en hart)
  • jij 10% wilt investeren om je kwetsbaar op te stellen

Ik houd van ….
Verbinding en beweging; de energiebronnen waar ik op ga. Samen zijn voel ik met mijn gezin, in de natuur, met eten aan een volle tafel en rond een vuurtje zitten met vrienden. Ik houd van ochtenden “langs de lijn” bij het sporten mijn kinderen en ook geniet ik van het maken van keuzes en avontuur, met de “Joy Of Missing Out”. Iets missen maakt dat je kan genieten van wat er wel is.

Korte bio…
Ik studeerde Fysiotherapiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en heb gewerkt als fysiotherapeut in het revalidatiecentrum en ziekenhuis (2005 – 2012). Dit wekte snel mijn interesse voor wat er speelde “achter” de fysieke klachten.  Heb jij last van je rug of heeft je rug “last” van jou? Wat vertelt jouw lichaam jou? Samen met mijn gezin woonde ik vier jaar in de VS, wat me veel heeft geleerd. In het ervaren “buitenlander” te zijn, over andere culturen en mijn Engels is gegroeid! Met de keuze als coach aan de slag te willen, rondde ik een NLP-Practictioner af en in 2022 de coachopleiding bij ICM en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) voor coaches.

 

Verder ben ik erg enthousiast over en gecertificeerd voor de Positive Intelligence® methode: leer je saboteurs te verzwakken en je positieve krachten te versterken.