Marc van der Well

 

Mijn kerntalent is
de complexiteit van wat “zakendoen” geworden is, terugbrengen naar de essentie.  Moeilijke dingen weer makkelijk maken. Samen in alle vertrouwen de scherpte opzoeken, zodat je daarna precies dat kan doen wat echt nodig is om vooruitgang te realiseren. Voor jezelf, je team en je opdracht.

Ik geloof
in werkelijk zeggen hoe het is. Brutale eerlijkheid leidt ons naar dat punt waar we het meeste dralen. Daar zit zowel de knoop, als de oplossing!

Ik ben op m’n best
als enthousiasme, passie en dromen gestroomlijnd mag worden naar realiteit, mogelijkheden en actie. Als hoofd en handen evenveel aan bod mogen komen. Wanneer mensen met plezier hun werk serieus doen. Als professioneel en persoonlijk hetzelfde betekent.

Ik houd van
mensen die hun droom waar maken. Daar kan ik met plezier naar kijken en van meegenieten. Ik houd van me verdiepen in van alles en het dan misschien toch niet doen.  Van goede verhalen en van hard lachen.  Van lekker koken en eten, van het Italië in Le Marche. Ik houd van een goede techno-track, Gregory Porter én Wolter Kroes. Van wandelen met mijn hond en van mijn drie prachtige kinderen.

Korte Bio
In verschillende strategische functies ben ik verantwoordelijk geweest voor het realiseren van businessdoelstellingen, tevreden klanten en gelukkige medewerkers. Dat is de driehoek waar ik me graag in beweeg en in geloof: in alledrie even-waardig. Ik heb veel ervaring met het vormen van nieuwe teams, met het bouwen van klantrelaties en met “zorgen dat het nog beter gaat draaien”. Ik laveer het liefst tussen directie en de operatie: ik spreek beide talen goed. Dat maakt dat ik visie makkelijk vertaal naar operationele taken en gewenst resultaat.  Mijn eigen ervaring leert me hoe we ons kunnen verliezen in alles wat te maken heeft met organisaties en vergeten onszelf te organiseren om dat te doen wat we het liefste willen, het meest belangrijk of eenvoudigweg nodig is. Voor de klant, het bedrijf of je mensen. Als coach wil ik graag een bijdrage leveren om dat weer in balans te brengen en je doelstellingen met plezier te realiseren.

 

 

 

 

Marc van der Well Coach Stratos