Ik zoek een loopbaancoach

Weer in balans door stress coaching:

 Aan de hand van een persoonlijk gesprek en intake wordt jouw situatie en vraag in kaart gebracht en een persoonlijk voorstel volgt.

Meten is weten:
Aan de hand van gevalideerde vragenlijsten krijg je eerst inzicht in hoe het nu met je is: daarop worden de stappen afgestemd. 

Coaching (10 tot 14 uur)
De eerste begeleiding is gebaseerd op de biopsychische benadering van het Centrum CSR (Chronic Stress Reversal). Deze aanpak is opgebouwd uit drie stappen: roofbouw stoppen, reserves aanvullen en (re-) integratie. Het verlagen van stress is het startpunt: eerst fysiek herstel.

Het opbouwen van je energie
Coaching gericht op zelfmanagement: je gaat keuzes maken en een dagelijkse levensstijl ontwikkelen die goed en gezond voelt: praktisch en toepasbaar.

Ontspannen
Drie sessies met een gespecialiseerd ontspannings- en meditatiecoach, waarin je leert de signalen van je lichaam (weer) op te merken, te ervaren wat ontspanning met je doet en dit een plaats te geven in je dagelijkse routine.

Persoonlijk leiderschap en groei
Bewustzijn in relatie tot stressontwikkeling: wat kan ik oogsten? 
Jezelf diepgaand kennen, is het begin van alle wijsheid. Je ontmoet je eigen patronen, denkstijlen, kwaliteiten en schaduwkanten. We maken gebruik van de Life Style Inventory; een krachtig instrument waarmee zelfkennis en gedrag gemeten wordt. Het geeft helder inzicht in (onbewuste) denkstijlen.

De gesprekken worden gedoseerd aangevuld met ‘tussenwerk’: oefeningen en opdrachten tussen de sessies.  

Naast de sessies is (telefonische) tussentijdse afstemming en overleg, waar nodig en gewenst, altijd mogelijk.

We nodigen je graag uit voor een persoonlijke intake en de eerste verkenningen. 

Afhankelijk van je vraag en de mate van stress maken we een traject op maat. 

 

 

Soms heb je van die dromen die je wakker houden. Tot je ze uitvoert. | Loesje