Brian Berkouwer

 

Mijn kerntalent is
inzicht geven in wat een professional, manager of  team ‘’vast’ zet. Soms is dit inzicht oncomfortabel en ongemakkelijk en help ik je hier een plek aan te geven. Om daarna samen na te gaan; welke stappen of stapjes kunnen wel gezet worden en richting geven naar het resultaat wat je wilt bereiken?

Ik werk doelgericht en houd van een pragmatische aanpak. Een originele en resultaatgerichte werkwijze zijn mijn signatuur.

Ik geloof
in het concept van de kleine stappen. Hele kleine stapjes zetten in denken en in doen, hebben grote gevolgen voor werk en levensgeluk.
– dat de eerste, echte en onomkeerbare stap de belangrijkste en ook de moeilijkste en pijnlijkste is.
– dat ondersteuning van een professionele coach hierin wonderen doet.

Ik ben op m’n best
met organisaties, teams, professionals en leiders die het idee hebben dat ze ‘vast’ zitten,  steeds op hetzelfde punt belanden.  

Ik houd van
Wat men in mijn opleiding ‘messy problems’ noemde.
Van vastgelopen zijn; vraagstukken waar je denkt niet meer uit te komen.
Lezen. Heel veel lezen. Veelvraat van alles wat is geschreven over mijn vakgebied en over moderne geschiedenis, politiek en sociologie.

Korte Bio
Mijn werkervaring deed ik op in verschillende richtingen en werkte in het HR domein binnen de industrie, retail & entertainment en de zakelijke dienstverlening. De afgelopen 15 jaar heb ik als HR directeur bij verschillende organisaties gewerkt.

Vanuit mijn interesse voor organisatieverandering heb ik bij SIOO de opleiding tot organisatieadviseur gedaan en  een 2 jarige Master in Veranderkunde. Met de wens de begeleiding van mijn coachees te professionaliseren heb ik de master-opleiding Executive Coach bij de VU/Hult Ashridge business school voltooid. In 2023 rond ik bij Ashridge mijn accreditatie tot Executive Teamcoach af. Sinds 2020 werk ik als coach/teamcoach/veranderaar en begeleid management teams in verandering.

 

 

 

 

 

Marc van der Well Coach Stratos