Ellen van Proosdij

 

Mijn kerntalent is  

het inspireren van mensen bij veranderingen en versterken van hun talenten. Door samen te werken in een veilige omgeving.

 

Ik geloof

in de kracht van oprechte aandacht. Het verhelderen van je eigen waarden en doelen; waar heb je invloed op, hoe doe je de dingen die je doet en waarom? In eigenaarschap nemen voor je leven en je loopbaan door pro-actief je koers te bepalen. Vanuit compassie, veerkracht, hoop, humor, creativiteit, dankbaarheid, verbondenheid, flow en optimisme de beste versie van jezelf zijn. ‘Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen’.

 

Ik ben op m’n best

als mensen hun verhaal met mij willen delen, hun vragen stellen, hun twijfels uiten, hun kwetsbaarheid durven tonen, hun persoonlijk verlangen benoemen; samen verkennen en onderzoeken naar wat er allemaal mogelijk is; als we de hoe en het waarom benoemen en daar acties aan verbinden om veranderingen door te voeren.

 

Ik houd van

ontmoetingen en gesprekken, het stellen van vragen en het luisteren naar verhalen, de aha-momenten, na een dag vol gesprekken heerlijk in de auto naar huis naar mijn lief, wandelen in het bos tussen de herfstkleuren in een warme zon, mijn familie, eten met vrienden, een mooie documentaire of film, een goed boek of even helemaal niets, heerlijke muziek van klassiek tot rock, theatervoorstellingen, sporten, in de hangmat hangen, fijne reizen maken, spontane ontmoetingen, de slappe lach.

 

Korte Bio

na het afronden van de PABO was er een overschot aan leerkrachten en ben ik gaan werken in het bedrijfsleven. In loondienstverband heb ik een schat van ervaringen opgedaan. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de verkoop heb ik de overstap gemaakt naar HR vanuit mijn persoonlijk verlangen meer met mensen te willen werken. Nu kon ik volledig vanuit mijn passie werken met en voor mensen. Samenwerken en verbinden met steeds de win-win situatie als uitgangspunt. Bij diverse reorganisaties heb ik mensen mogen begeleiden naar een nieuwe baan en naar zelfstandig ondernemerschap. Vanaf 2010 ben ik zelfstandig coach en loopbaanadviseur. Ik ben en blijf nieuwsgierig naar wat mensen en organisaties beweegt. Ik geloof in zelfstandig leiderschap en blijven leren en mezelf ontwikkelen. Mijn recente opleidingen zijn Positieve Psychologie in de coachpraktijk en NLP. Ik werk hoofdzakelijk in Den Bosch en omstreken.

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.