Karlijn Schouten

 

Mijn kerntalent is  

Een persoonlijk doel praktisch maken en bereiken. Dat samen doen én het persoonlijk leiderschap aanzetten!

Ik geloof

Today is a perfect day to start living your dreams. 

Ik ben op m’n best

als ik vanuit gelijkwaardigheid beweging (verder) mag brengen; in mensen en in organisaties. Met als basis ingrediënten respect, openheid, kwetsbaarheid, wederzijds vertrouwen en positieve energie. Dan zie ik mensen groeien en hun vuurtje weer gaan branden. Onzekerheid omgezet worden in zelfvertrouwen. Dat geeft mij enorm veel voldoening! 

Ik houd van

Buiten en dichtbij de natuur zijn. Wandelen met onze hond in het bos. Kamperen met de kinderen op camping Stortemelk in Vlieland. Basic leven, in het hier en nu. Ook geniet ik volop van de andere kant; van luxe en een bruisende stad. Eten met vrienden, bijzondere mensen ontmoeten, nieuwe herinneringen verzamelen.

Korte Bio

Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool Den Haag heb ik een Marketing Master afgerond aan de VU in Amsterdam. Ik werkte zes jaar bij Effectory als consultant en mocht bij meer dan honderd organisaties een kijkje in de keuken nemen! Mijn affiniteit met medewerkers-betrokkenheid en bevlogenheid is hier ontstaan. Ik leerde veel over teamdynamiek, samenwerking en leiderschap en dat leidde tot de keuze voor mezelf te beginnen. In 2013 maakte ik deze droom werkelijkheid. Ik begeef me graag tussen de ontwikkeling van de mens en het bedrijfsleven als coach en trainer.

Start living your dreams.

karlijn_schouten