Franci Grootens

 

Mijn kerntalent is…
mensen laten voelen waar hun kracht en talent zit, hoofd en hart met elkaar verbinden.

Ik geloof…
in eruit halen wat er allemaal al in zit, in het unieke van ieder mens, in dat hoe je kijkt, het verschil maakt, in eerst begrijpen en dan begrepen worden, in een juiste balans tussen denken en voelen,  in ‘veranderen is doen’,  in walk your talk, in eigenaarschap en zelf in actie komen, in wilskracht en in samen delen, er is genoeg voor iedereen.

Ik ben op m’n best…
als ik met mensen op zoek mag gaan naar het vuur in hun leven en werk, in het vertalen van inzichten naar concrete (kleine) stappen, als ik hoofd en hart mag verbinden, als ik mensen kan stimuleren voor zichzelf te kiezen, ze vrijheid, rust en ontspanning kan laten vinden en als ze gaan geloven in hun eigen kracht en talent.

Ik houd van…
het unieke in ieder mens, de schaterlach van onze kinderen, alles geven in een steples, de Regte heide, de stilte, samenzijn met mijn familie en dierbare vrienden, een heerlijke koffie verkeerd of een goed glas wijn, verdwijnen in een goed boek voor de open haard, ontspannen in de sauna en een potje kolonisten (winnen)  met vrienden.

Korte Bio
Jarenlang heb ik gewerkt in het HRM vak. Na mijn studie Personeel & Arbeid werkte ik 4 jaar in een zorginstelling en vervolgens 8 jaar bij Zorgverzekeraar CZ. Ik leerde veel over reorganisaties, ontslagtrajecten, cultuurveranderingen en  functioneringstrajecten. In 2009 besloot ik mijn hart te volgen en startte ik mijn eigen coachingspraktijk.  Sinds die tijd werk ik als zelfstandig coach en loopbaanbegeleider. Ik volgde de opleiding Instrument voor Hulp bij het ITIP (school voor Werk en Leven), maakte uitgebreid kennis met mijn masker en schaduwkanten én met mijn talenten en kracht. Daarnaast volgde ik NLP Practitioner en Master en schoolde ik mij in het instrument Organic Score Card. Mijn opdrachtgevers zijn zeer divers: midden- en klein bedrijven, grote productie-ondernemingen, zorg- en onderwijsinstellingen en (zorg)verzekeraars.