Theo van Zalen

 

Mijn kerntalent is
professionals uitdagen hun blik scherp te stellen en hun opdracht daadwerkelijk in te vullen. Dat doe ik het liefst door veel vragen te stellen. Niet alleen voor de degelijke analyse, maar ook omdat ik het oprecht wil weten. Benieuwd ben, zodat we samen ambitie tot succes kunnen maken en strategie, inhoud en actie kunnen verbinden aan mensen, talent en resultaat.

Ik geloof
dat iets aan het wankelen brengen, maakt dat het daarna weer stevig staat én in het adagium dat de weg naar toekomst het snelst gaat via het verleden. 

Ik ben op m’n best
…als ik mijn eigen drive en ambitie mag inzetten om die van de ander waar te maken. Als ik mijn ervaring kan inbrengen in situaties die nieuw zijn, nieuwsgierig en scherp mag zijn om business en drijfveren écht te snappen.

Ik houd van
leuke dingen doen met mijn gezin, het bourgondische leven, bijzondere ontmoetingen (met andere culturen), het oplossen van complexe vraagstukken, op zoek gaan naar nieuwe innovatieve ideeën.

Korte Bio
Ik werk het liefst aan strategische verander-vraagstukken. Dit heb ik in verschillende grotere en kleinere organisaties en rollen gedaan, veelal op het snijvlak van commercie, IT en consultancy.  Met mijn eigen strategische verandering zette ik koers naar het verdiepen van begrip van mezelf en anderen. Na mijn opleidingen Informatica (ing / Bsc) en Bedrijfskunde (drs / Msc) deed ik de driejarige opleiding bij Phoenix (Transactionele analyse, systemisch werken en NLP) en besloot tot een slash-carrière. Naast mijn rol als business- en peoplemanager wil ik als coach anderen begeleiden in hun professionele ambitie, door mee te kijken, helpen en -doen.  

 

 

 

Theo van Zalen