Ward Grootens

Mijn kerntalent is…
de kern van de zaak op tafel krijgen. Lastige vraagstukken terugbrengen naar wat er eenvoudigweg moet gebeuren Dan samen met jou onderzoeken wat jij nodig hebt om in beweging te komen om dat dan te gaan doen.

Ik geloof…
Dat achter ieder –ook ongewenst- gedrag van onszelf en anderen een goede bedoeling zit. Als we hiermee contact kunnen maken dan is dat de start voor verandering

Ik ben op m’n best…
als ik je uitnodig om te delen wat je denkt, voelt en verlangt in jouw context. Ik daarop mijn combinatie van kennis en intuïtie in kan zetten. Je te helpen door je te spiegelen, te prikkelen, en mijn gevoel terug te geven. Soms ook gewoon door je een tip of advies te geven. Zo ontstaat er voor jou een nieuw perspectief en energie om iets anders in te zetten

Ik houd van…
stuk gaan op de spinningfiets en muziek (meestal luisteren en soms maken). Flauwe grappen maken met mijn 2 kinderen. Voor de haard bomen met mijn vrouw met een lekker glaasje wijn. Een stevige wandeling, een goed gesprek en het ophalen van mooie herinneringen met de fijne vrienden die ik heb.

Korte Bio
Gestart als HR Adviseur in de ICT wereld. Doorgestart als opleidingsadviseur in de maakindustrie. In 2008 als zelfstandig ondernemer begonnen als coach, trainer en adviseur.
Resultaatverbetering in organisaties is hierbij mijn focus, medewerkers in beweging krijgen door het ontwikkelen van leidinggevenden is mijn drive. Ik werk graag samen met andere coaches en trainers die mijn passie voor presteren door groeien delen.