Gys Driessen

Mijn kerntalent is  

als executive coach mensen inspireren hun talent daad-werkelijk te gebruiken, om zo samen te werken
aan een groter, beter geheel. Ik wil en kan talent ont-dekken, richten én vorm geven.

Ik geloof

in eigenaarschap nemen voor leven en loopbaan, in pro-actief en gericht gaan waar
ik voor sta, in win-win relaties, in positief naar het nu en de toekomst kijken, in als
leider koersvastheid en focus tonen, in durven kiezen, in coöperatie, in kleine stapjes
en kernachtig, in het rentmeesterschap van de ouderen en de jeugd van tegenwoordig.

Ik ben op m’n best

met mensen en organisaties die er misschien nog niet echt van durven en er toch
voor willen gaan; als ik de scherpte én diepte mag opzoeken in coaching; in het coachen van leiders die daarna regie, ruimte en rust kunnen doorgeven in hun organisatie; in als organisatiecoach vinden van het ‘waarom’ en het daaraan verbinden van veel kleine acties.

Ik houd van

dat moment dat het kwartje valt, de mochito op het strand met mijn lief, 6 gave coachgesprekken op één dag, paradise by the dashboard light, de heerlijke momenten op de bank met (een van) mijn 5 kids, het coachgesprek op een zeiltocht, een hardrock concert met mijn maatjes, lange wandelingen waarin het nieuwe wordt gecreëerd, hole 19.

Korte Bio

Na mijn studie Nederlands Recht volgde 2 jaar Akzo Nobel. Jurist worden paste mij niet ondervond ik, mijn passie voor de balans mens–organisatie des te meer. ‘The best of both worlds’ was kenmerkend in 16 mooie jaren bij Fuji Film en de vele facetten van het HR vak: win-win, zoeken naar wat goed is voor organisatie én medewerker. Als Directeur HR en General Affairs leerde ik het general management van de business in een internationale setting. Werken met het individu, direct, klein, en resultaatgericht is mijn passie. Dit deed ik als eigenaar en doe ik nu als coach voor Stratos . In 2016 stapte ik vol overtuiging terug naar “both worlds” als directeur Human Resources bij Radboudumc.